A l’esmorzar els residus anem a evitar

Info

WHAT will be done

Description:

El CEIP L’ALBEA, situat a la població de Vall d’Alba (Castelló) és una escola rural que compta amb 270 alumnes d’Infantil i Primària.

La nostra escola participa en els projectes d’innovació educativa “El pati un espai coeducatiu i sostenible” en el que està implicada tota la comunitat educativa. En els pròxims cursos escolars està previst dirigir la nostra acció cap a la sensibilització i cura del medi ambient a través de reduir, reutilitzar i reciclar.

Al nostre centre anem a començar una xicoteta actuació per a reduir els residus que es generen a l’esmorzar a l’hora del pati.

Abans de començar la campanya de sensibilització començaríem amb una recollida dels residus generats a l’hora del pati sense previ avís per tal de fer la quantificació dels residus que es generen habitualment.

Al llarg de la setmana Europea dels residus per a la prevenció farem accions de sensibilització i informació a les famílies sobre els embolcalls dels esmorzars, per tal de buscar alternatives més sostenibles. Els residus que es generen aquesta setmana també els recolliran per tal de fer una comparativa amb les quantitats recollides la setmana anterior.

La finalitat d’aquesta activitat pretén conscienciar a l’alumnat i a les famílies en la prevenció i reducció de residus.

És un punt de partida per a començar a cuidar el nostre planeta.

Location

WHERE it will take place

Country:

Spain
- _other spanish regions

Address:

VALL D'ALBA
C/ Acadèmia Valenciana de la Llengua
s/n
12194

Action Developer

WHO will run the show

Entity:

CEIP L'ALBEA
# Educational Establishment

How can you get in contact:

http://mestreacasa.gva.es/web/ceiplalbea

• WHEN

will it happen?

Dates of the proposed action:

19/11/2019, 20/11/2019, 21/11/2019, 22/11/2019

• WHY

join hands and minds to prevent waste?

Check out other actions that will cover these themes:

Strict avoidance and reduction at source

Help the world,
share this action!

Related actions