Ajándékdoboz

Info

WHAT will be done

Description:

Az iskola tanulói és tanárai körében kihirdetésre kerül az “Adj új életet tárgyaidnak” cím? akció. Az iskola könyvtárában felállítunk egy nagy kartondobozt, amibe egy meghatározott napon várjuk a megunt de még használható tárgyakat. Minden tárgyért egy kupon jár, amit másnap az összegy?jtött tárgyak vásárán felhasználhat. Ezzel motiváljuk a gyereket az aktív részvételre és egyúttal ráébresztjük ?ket arra, hogy a számukra értéktelen dolgok másnak örömet okozhatnak. Így ösztönöznénk a környezetünket az újrahasznosítás fontosságára.

A regisztrációt követ?en a programra való felhívást kiplakátoljuk, az iskolai képújságban hirdetjük, illetve körlevél formájában is közzétesszük.

November 22-re tervezzük a behozott tárgyak összegy?jtését. Az iskola központi helyén, jól láthatóan kihelyezünk egy a program logójával feldíszített kartondobozt. A behozott tárgyakért egy kupont kapnak a gyerekek, amelyet felhasználhatnak majd a másnapi vásáron. November 23-án az összegy?jtött tárgyakat asztalokra kihelyezzük és mindenki választhat magának a kupon ellenértékeként számára kedves régi/új dolgot. Bízunk benne, hogy minden tárgy új gazdára talál, ezzel is csökkentve a feleslegessé vált holmik alkotta szemetet!

Location

WHERE it will take place

Country:

Hungary

Address:

Dombóvár
Arany János tér
21.
7200

Action Developer

WHO will run the show

Entity:

Szekszárdi SzC Apáczai Csere János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
# Educational Establishment

How can you get in contact:

www.acsjszki.hu
e-mail

• WHEN

will it happen?

Dates of the proposed action:

22/11/2017, 24/11/2017

• WHY

join hands and minds to prevent waste?

Check out other actions that will cover these themes:

Reuse and preparing for reuse

Help the world,
share this action!

Related actions