Circular Storytelling Tour in Antwerp

Info

WHAT will be done

Description:

Op 16 november organiseren wij een circulaire tour in Antwerpen. Tijdens de circulaire tour bezoeken we 2 circulaire doeners en luisteren we naar hun verhaal. Daarna gaan we naar een gezellige plek voor een drankje en praten we in een kleine kring hoe verhalen ons kunnen inspireren en de transitie naar een circulaire economie kunnen versnellen.

Tijdens de circulaire tour bezoeken we verschillende circulaire doeners in drie steden. Na de tour ontvang je ook onze circulaire roman “Als meubels konden spreken”. In dit verhaal leert het hoofdpersonage de circulaire economie en haarzelf kennen. Dit boek wordt pas op 23 november gelanceerd, dus zeker op de eerste circulaire tour in Antwerpen kan je een van de eersten zijn die het kan lezen. De twee andere zijn op 7 december in Brugge of 15 december in Gent. In elke toer heb je andere Bold Branders die gidsen, vaak diegenen die een band hebben met de stad.

Een van de gidsen van de circulaire tour in Antwerpen is Wendy. Zij is al vier jaar bezig met circulaire economie (in Vlaanderen en het buitenland), schrijft af en toe een blog voor Mo*magazine en is ook de schrijfster van het boek. Op het einde van de toer kan je ook vragen aan haar stellen. Ze leest ook een passage voor en legt uit welke stijl ze (waarom) heeft gebruikt.

De tour gaat door van 14u tot 17u30.
De exacte locatie waar we beginnen en eindigen, wordt later meegedeeld (op onze facebook evenementspagina), maar we kiezen locaties die gemakkelijk met de trein, bus of tram bereikt kunnen worden.

Voor de tour, een boek, een drankje en een leuke zaterdagmiddag vragen we 60 euro. We verkopen dit pakket enkel via onze crowdfunding campagne die tot 8 november loopt: https://nl.ulule.com/bold-branders/

Location

WHERE it will take place

Country:

Belgium
- Flanders

Address:

Antwerpen
Antwerpen Centraal
Pand 1490

Action Developer

WHO will run the show

Entity:

Bold Branders
# Association/NGO

How can you get in contact:

https://www.facebook.com/events/1174328716100969/
https://www.facebook.com/events/1174328716100969/

• WHEN

will it happen?

Dates of the proposed action:

16/11/2019

• WHY

join hands and minds to prevent waste?

Check out other actions that will cover these themes:

Thematic Focus: invisible waste

Help the world,
share this action!

Related actions