DAR LA LATA

Info

WHAT will be done

Description:

Es tracta de dur a terme un mural permanent fet amb una estructura d’alumini i llaunes de refresc/cervessa recuperades.

Els participants (2on cicle de primària: 3er i 4t dels cinc col.legis del municipi) recolliran durant dues setmanes les llaunes generades a les llars de proximitat (casa pròpia i de familiars), i dia 22 les duran a l’activitat.

L’activitat constarà de la decoració d’aquestes llaunes, per a formar un mural previament dissenyat, i on es veuran representats els elements naturals més representatius de Canals: La Serra Grossa, el Riu dels Sants i l’arbre monumental de la Lloca. Aquest mural serà un mural permanent que quedarà exposat de continu en la via pública (junt a un parc i el pavelló municipal).

Paral.lelament, i aprofitant que l’activitat es divendres i tindrà lloc on es realitza el mercat municipal, hi haurà un concert de musica amb elements reciclats.

Previament, durant la setmana del 4 al 8 de novembre es duran a terme xerrades sobre prevenció de residus on s’explicarà la problemàtica de la generació dels residus i els problemes d’una mala gestió. S’incidirà amb el concepte de que “el millor residu és aquell que no es genera”, i s’explicarà l’activitat.

A més a més, es repartiran als alumnes participants una botella d’alumini per tal de que minimitzen les ampolles de plàstic amb el lema “Reduïm els nostres residus”.

Location

WHERE it will take place

Country:

Spain
- _other spanish regions

Address:

CANALS
C/MESTRE SERRANO
SN
46650

Action Developer

WHO will run the show

Entity:

AJUNTAMENT DE CANALS
# Administration/Public Authority

How can you get in contact:

https://www.canals.es/

Presencialment a l'Ajuntament,

Correu electrònic

Telèfon

Xarxes socials

• WHEN

will it happen?

Dates of the proposed action:

22/11/2019

• WHY

join hands and minds to prevent waste?

Check out other actions that will cover these themes:

Reuse and preparing for reuse

Help the world,
share this action!

Related actions