Kuteet kiertoon

Info

WHAT will be done

Description:

This event is suppose to increase awareness about environmentall effects of textile production, how to repair and modify clothes and sort textile waste.

– – – –

Lapin Martat, Napapiirin Residuum Oy ja Pidä Lappi Siistinä ry järjestävät Kuteet kiertoon –tekstiilien vaihtopäivän lauantaina 14.11.2015 klo 10-15 Lyseonpuiston koulussa (Ruokasenkatu 18, Rovaniemi).

Kelle lahjoittaa itselle tarpeeton takki? Mistä saisin keittiöön uudet verhot? Miten vaihdetaan vetoketju tai ommellaan nappi? Minkälaisia ympäristövaikutuksia tekstiilllä on?

Voit tuoda itsellesi tarpeettomia tai hakea itsellesi mieleisiä tekstiilejä. Tilaisuuteen voi myös vain tuoda tai noutaa tekstiiliä, vaihtaminenkin on vapaaehtoista. Kuteet kiertoon –tapahtumaan voit tuoda vaatteita, lakanoita, pyyhkeitä, pöytäliinoja tai verhoja. Lahjoitettavien tekstiilien tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita. Emme ota vastaan tyynyjä, peittoja, mattoja, kenkiä tai muita tavaroita. Tilaisuudessa saat vinkkejä, miten tuunata tai korjata vaatteita ja tietoa tekstiilintuotannon ympäristövaikutuksista.

Location

WHERE it will take place

Country:

Finland

Address:

Rovaniemi
Betonitie
3
96320

Action Developer

WHO will run the show

Entity:

Napapiirin Residuum Oy
# Business/Industry

How can you get in contact:

www.residuum.fi
information officer

• WHEN

will it happen?

Dates of the proposed action:

26/11/2016

• WHY

join hands and minds to prevent waste?

Check out other actions that will cover these themes:

Strict avoidance and reduction at source

Help the world,
share this action!

Related actions